1962
- Süleyman Köseoğlu ve Aziz Acar aileleri tarafından mandıra işletmesi olarak faaliyetlerine başladı.
1972
- Ayçiçeği Yağı Üretim Tesisi kuruldu ve faaliyete geçti.
1978
- Günlük kapasitesi 80 Ton olan Balıkesir Has Un Fabrikası kuruldu.
1994
- Saatte 20 tonluk büyük ve küçük baş hayvan yemi üretim tesisi Çiçek Yem Fabrikası kuruldu.
2007
- Balıkesir Has Un Fabrikası tonajını arttırarak 100 Ton kapasiteye ulaştı.
2012
- 400 ton kapasiteli ve ful otomasyon sistemiyle çalışan 2. un fabrikası kuruldu. Aynı zamanda Arge çalışmalarına hız verilerek Kalite Kontrol Laboratuarı kuruldu.
2013
- Kalitesini tescilleyerek IS0 9001 VE ISO 22000 Kalite Belgeleri alındı. İlk silobas alınarak dökme un hizmeti sağlandı. Balıkesir Un markamız pazara girdi.